Direct naar de inhoud.

Houten displays op maat

Wedeka is producent van houten displays en verkooppresentaties voor met name de retail- en groothandel. De displays worden in samenwerking met de klant geproduceerd. Door onze flexibele productiecapaciteit kunnen wij in korte tijd grote aantallen produceren, maar ook kleinere series zijn mogelijk.

Creëer exposure met onze houten displays. Houten producten geven uitstraling op een heel ander niveau. Ons hout is degelijk / duurzaam en groen. Vooral voor natuurlijke producten biedt een houten display een perfecte presentatie.

Afgevuld en afgeleverd

Naast het produceren van houten displays bieden wij de mogelijkheid deze te vullen, verzend gereed te maken en direct af leveren bij de klant. Voor advies of een prijsopgave belt u met 0599 58 13 30 of mailt u naar rlesschen@wedeka.nl.


Productschappen

Creëer extra aandacht voor uw producten met onze houten displays. Houten producten geven uitstraling op een heel ander niveau. Hout is degelijk en tevens duurzaam. Vooral voor natuurlijke producten biedt een houten display een perfecte presentatie.

Interesse in onze diensten? Neem dan contact op met Reint Lesschen: 0599 58 1330 of mailt u naar rlesschen@wedeka.nl


Toonbankdisplays

Wij produceren diverse toonbankdisplays. Displays met of zonder vakverdeling / interieur ten behoeve van allerlei artikelen. Ook mogelijk met topkaart, bedrukking, inbranden van naam of logo.

Een kwalitatief houten display trekt juist de aandacht van de klant waar het niet wordt verwacht.

© Copyright Wedeka 2022 Disclaimer Cookies Privacyverklaring Inkoopvoorwaarden